Почистване в Дружба

Инициативи, акции и мероприятия на Сдружението и граждани

Почистване в Дружба

Мнениеот bambam69@abv.bg » 19 Юни 2011, 10:57

В последните няколко дни наблюдавам, че тече усилена акция по почистването на квартала. Миналата седмица бяха окосени тревните площи и почистени отводнителните шахти. От вчера се почистват и тротоарите. Бих искал да изразя задоволството си от работата на хората на Титан. Работата се контролира от отговорниците за района и се надявам това да не е инцидентна кампания
От 5 г. живея в квартала и за първи път виждам така старателно да се почистват тротоарите от поникнала трева и насъбралата се и засъхнала кал.
Несъмнено и общината има заслуги за това.
БРАВО!
bambam69@abv.bg
 

Re: Почистване в Дружба

Мнениеот Орлин » 21 Юни 2011, 16:41

Да, относно чистотата, според мен никога не се е работило така, както сега (или поне аз нямам такъв спомен). Това е нещо, което на мен лично ми прави впечатление от месеци, но сега като почнаха с по-активното чистене, вкл. с миенето и още повече се забелязва.

Важно е да признаваме и да поощряваме добре свършената работа, а не само да сме активни, когато нещо не е наред, затова се присъединявам и аз към похвалата :) И понеже знам, че се чете форумът и от общинари, чувствайте се похвалени! :)
Аватар
Орлин
 
Мнения: 225
Регистриран на: 13 Яну 2006, 17:03

Re: Почистване в Дружба

Мнениеот sused » 26 Юни 2011, 13:20

Ей , това изборите чудеса правят , очаквайте следващо миене след 4 години :)
sused
 

Re: Почистване в Дружба

Мнениеот Орлин » 26 Юни 2011, 21:01

Да вземем да ги направим местните избори всяка година тогава :)

Иначе, конкретно за чистенето, аз лично забелязвам много положителна промяна от около година насам.

Но в крайна сметка, всеки временно управляващ, на който сме поверили я района, я целия град, я дори държавата, трябва да не забравя, че от момента, в който стъпи в пост, започва новата предизборна кампания и да не разчитат само в месеците непосредствено преди изборите да ни впечатляват. Защото не ни е чак толкова къса паметта, в крайна сметка, та да е достатъчно това. Та стига да са с тази ясна представа, аз ще съм доволен. А наша задача е, да им напомняме, че ние помним! :)
Аватар
Орлин
 
Мнения: 225
Регистриран на: 13 Яну 2006, 17:03


Назад към Акции и инициативи