Какво ви пречеше "Кремиковци"?

Инициативи, акции и мероприятия на Сдружението и граждани

Какво ви пречеше "Кремиковци"?

Мнениеот bajak_25@abv.bg » 16 Окт 2009, 01:04

Наскоро попаднах на форума ви. На темата за "Кремиковци" и инициативата за затварянето му, подкрепена от сдружението. И видях, че темата е заключена от Орлин. Мисля, че имате основание да се срамувате от становището си за Кремиковци. Да се срамувате- ако сте достатъчно аналитични и честни хора. Говоря за ръководството на сдружението.

И председателят ви или що, дава широко съвет, обяснявайки, че няма висока социална цена затварянето на комбината пред екологичната му вреда. Добре. И се спекулира яко, ама много яко, колко уж бил замърсявал комбината София и Дружба. А розата на ветровете е под 10 % насочена на ЮЗ, тоест към София и Дружба. 10% е вероятността нещо от емисиите на комбината да стигнат Дружба. И какво излезе? Че един работнически квартал като Дружба (уви вече май е от менъджъри само!) е против мястото, което дава препитание на поне 30 000 работници (спомагателна дейност, логистика, БДЖ, портовете) в България. Ех, ако тук във форума има честни хора, ще се усъмните в действията на вашото сдружение. Кой е да се стовари бичът на безработицата върху чужд гръб (на хиляди семейства) без да е безскрупулен кариерист или сбъркан интелектуалец със следи от минало себеуважение!!!
................
bajak_25@abv.bg
 

Re: Какво ви пречеше "Кремиковци"?

Мнениеот Орлин » 16 Окт 2009, 18:47

Темата е затворена, защото не е актуална за Сдружението. Оставям, разбира се, мнението ви активно, но темата отново я заключвам, защото нямам желание да влизаме в дискусии по тема, която не е актуална за нас.
Аватар
Орлин
 
Мнения: 225
Регистриран на: 13 Яну 2006, 17:03


Назад към Акции и инициативи