Как "Титан" си върши работата

Сигнали и дискусии по наболели проблеми

Как "Титан" си върши работата

Мнениеот Rea » 22 Юли 2012, 16:40

Здравейте,
не за първи път съм възмутена от откровените таралясници, които фирма "Титан" пуска да събират боклука в нашия квартал. От камионите им буквално тече нещо мръсно и зловонно и трасира целия им път. От пръв поглед е видно, че камионите, които използват за събиране на боклука в "Дружба" са на преклонна възраст и неясни километри, за уплътнения и такива "екстри" и дума да не става.
Миналото лято беше същото, но подадохме сигнал до зам.-кмета Мария Бояджийска и вероятно това проработи. Временно. Сега е същото. Смрадливата диря от камионите се вижда по цялото трасе, през което минават да събират боклука. Всичко това го разнасяме - хора и коли, вероятно го вкарваме и в домовете си. А в жегите смърди.
Прикачвам и снимки - от "Цариградски комплекс", но зловонната диря ясно може да се проследи и по бул. "Копенхаген" и по цялото трасе на "Титан".
Моля за съдействие, вече подадох сигнал до инспектората.
Rea
 
Мнения: 8
Регистриран на: 02 Мар 2012, 11:01

Re: Как "Титан" си върши работата

Мнениеот petyo » 29 Юли 2012, 14:43

Бих добавил и следното наблюдение, имащо отношение към чистотата в квартала. В края на пролетта-началото на лятото бяха измити улиците в квартала, но не и тези, които минават около блокове 280-286. Щом си плащаме данъците, като всички останали жители на квартала, би следвало да получаваме същото отношение.
petyo
 
Мнения: 4
Регистриран на: 16 Фев 2012, 16:30

Re: Как "Титан" си върши работата

Мнениеот lory » 31 Юли 2012, 00:24

Здравейте Реа,
Изпратените от вас снимки не се отварят. Ако те съдържат номерата на описаните от Вас автомобили, бихте ли изпратили тези номера на мейла на Сдружението или тук - във форума, за проверката по сигнала.
lory
 
Мнения: 153
Регистриран на: 18 Юли 2006, 23:53
Местоположение: Дружба-2


Назад към Проблемите на Дружба и район Искърcron