Browsing this Thread:
1 Анонимни потребители
|
bambm69@abv.bg
|
Промяна на линиите на маршртките |
|
|---|---|---|
|
Гост_bambm69@abv.bg
|
В пресата наскоро се "промъкна" информация, че се очаква преразглеждане броя и маршрутите на маршрутките в София. Една от линиите които се споменава е 16. Лично аз с нея отивам и се връщам от работа и не знам нашия квартал да има друга удобна и бърза връзка до Руски паметник.
Моля, някой ако има повече информация по този въпрос нека сподели.
Изпратено на: 1/27 20:22:08
|
|
Transfer
|
||
Re: Промяна на линиите на маршртките |
||
|---|---|---|
293
![]() |
Има предложение за промяна на линиите (някои се закриват, други са с променен маршрут), като предложението идва от Сдружението на маршрутните превозвачи.
Линия 16 НЕ е в списъка с линии, за които се предлага да бъде закрита или да бъде променен маршрутът ѝ, според информацията, която аз имам. Предложено е закриването на линия 19, която минава през Дружба. Предложението за промяна в схемата на маршрутите е вероятно следствие от отхвърленото преди 2 седмици предложение за драстично намаляване на таксите за маршрутните превозвачи. Тогава транспортната комисия не подкрепи предложението с мотивите, че не високите такси а лошата транспортна схема носи загуби на ревозвачите (някои линии, например, дублират метрото). Темата е интересна и ще я следим, а когато има нова информация, ще пиша тук.
Изпратено на: 1/28 16:43:22
|
|
|
|
||
Ти можеш да разглеждаш темите.
Ти можеш да пуснеш тема.
Ти можеш да отговаряш на постове.
Ти cannot да редактираш своите постове.
Ти не можеш да триеш своите постове.
Ти можеш да пускаш анкети.
Ти можеш да гласуваш.
Ти можеш да прикачаш файлове към постовете си.
Ти можеш да пускаш пост без одобрение.

Transfer